Våre tjenester

Vi utfører lakkering av personbil, varebil, buss, lastebil og båter

Om oss

Komplett lakkeringsverksted

Lakkompaniet AS på Rolvsøy i Fredrikstad er et komplett lakkeringsverksted som tilbyr fagmessig og profesjonell lakkering av alt du måtte trenge å lakkere.

Lakkering av bil og mc

Lakkompaniet AS på Rolvsøy i Fredrikstad er et komplett lakkeringsverksted som tilbyr fagmessig og profesjonell lakkering av bil og MC.

Vi utfører alt av lakkering fra spot lakkering av bil og MC til omlakkering og hellakkering av alle bilmerker og motorsykler. Har du et lite område som er skadet benyttes gjerne spot lakkering (Spot repair). Vi lakkerer da kun skaden og området rundt. Dermed blir prisen rimelig og vi bevarer bilens originaltilstand uten fargeforskjell.

Lakkering av store kjøretøy

Trenger du lakkering av store kjøretøy?

Som eneste lakkeringsverksted i Østfold utfører vi i dag lakkering av alle typer store kjøretøy som lastebiler, busser, tilhengere, anleggsmaskiner. Vi har til og med plass til lakkering av helikopter. Anlegget tilfredsstiller alle HMS – krav. Vår lakkhall for store kjøretøy er 15 meter lang og har en porthøyde på 5.5 meter.

Lakkering av båt

En gammel, falmet og slitt båt kan enkelt friskes opp og fornyes ved omlakkering.

Vi utfører både innvendig og utvendig lakkering av båter helt opp til 50 fot. Både glassfiber- og aluminiumsbåter kan lakkeres. Vår store lakkhall er 15 meter lang og har en porthøyde på 5.5 meter.

Plastreparasjoner av støtfangere og plastdetaljer

Støtfangere og andre plastdetaljer er ofte utsatt for riper og sprekker. Utskifting av disse til nye deler er ofte en stor kostnad.

I mange tilfeller går det an å reparere støtfangeren i stedet for å bytte til ny. Du sparer deg kostnaden av nye deler og resultatet blir så godt som nytt. Vi utfører plastreparasjoner, sveising og liming av detaljer på alle typer biler.

Interiørlakkering

Innen Interiørlakkering kan vil lakkerer alt av møbler, innredninger og alt annet du ønsker å sette farge på.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på tlf: + 47 69 33 20 33 eller via vårt mailskjema