Lakkompaniet AS har blitt del av AutoIn Bilskade AS,
med avdelinger i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg er vi en utfordrer på bilskade i Østfold.
Lakkompaniet utfører lakk av lastebiler, busser og personbiler

Våre Tjenester

Vi utfører lakkering av personbil, varebil, buss, lastebil og båter.

Som del av AutoIn, kan vi og tilby alt av skade tjenester.

Om oss
Lakkering av helikopter
Lakkering av lastebiler og busser
Lakkering av båt

KOMPLETT LAKKERINGSVERKSTED

Lakkompaniet på Rolvsøy i Fredrikstad, er et komplett lakkeringsverksted som tilbyr fagmessig og profesjonell lakkering av alt du måtte trenge å lakkere.

Lakkering av bil og mc

Lakkompaniet på Rolvsøy i Fredrikstad er et komplett lakkerings­verksted som tilbyr fagmessig og profesjonell lakkering av bil og MC.

Vi utfører alt av lakkering fra spot lakkering av bil og MC til omlakkering og hellakkering av alle bilmerker og motorsykler. Har du et lite område som er skadet benyttes gjerne spot lakkering (Spot repair). Vi lakkerer da kun skaden og området rundt. Dermed blir prisen rimelig og vi bevarer bilens originaltilstand uten fargeforskjell.

Lakkering av store kjøretøy

Trenger du lakkering av store kjøretøy?

Som eneste lakkeringsverksted i Østfold utfører vi i dag lakkering av alle typer store kjøretøy som lastebiler, busser, tilhengere, anleggsmaskiner. Vi har til og med plass til lakkering av helikopter. Anlegget tilfredsstiller alle HMS – krav. Vår lakkhall for store kjøretøy er 15 meter lang og har en porthøyde på 5.5 meter.

Lakkering av båt

En gammel, falmet og slitt båt kan enkelt friskes opp og fornyes ved omlakkering.

Vi utfører både innvendig og utvendig lakkering av båter helt opp til 50 fot. Både glassfiber- og aluminiumsbåter kan lakkeres. Vår store lakkhall er 15 meter lang og har en porthøyde på 5.5 meter.

Plastreparasjoner av støtfangere og plastdetaljer

Støtfangere og andre plastdetaljer er ofte utsatt for riper og sprekker. Utskifting av disse til nye deler er ofte en stor kostnad.

I mange tilfeller går det an å reparere støtfangeren i stedet for å bytte til ny. Du sparer deg kostnaden av nye deler og resultatet blir så godt som nytt. Vi utfører plastreparasjoner, sveising og liming av detaljer på alle typer biler.


Profesjonell Bilfrakt?

Vår partner AutoFrakt AS tilbyr profesjonell biltransport i hele Norge, til/fra kontinentet, tekniske/kosmetiske klargjøring og lagring av biler.